NNS Business Management

Perkhidmatan Profesional

Kami adalah syarikat yang menawarkan perkhidmatan perunding mendaftarkan lesen CIDB, Kad Hijau dan Kementerian Kewangan kepada kontraktor atau syarikat yang memerlukan perkhidmatan tersebut.

NNS Business Management adalah sebuah syarikat bumiputera melayu sepenuhnya yang berdaftar di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1965 yang mula beroperasi pada tahun 2020 Mempunyai Visi dan Misi untuk menjadi pembekal dan penyedia perkhidmatan terbaik setanding dengan bangsa asing yang menguasai bidang ini.

NNS Business Management menyediakan perkhidmatan Business consulting, Management Training, Training Service, Preparation of Declarations and Audits, Financial Management, Certification and Licensing Services’.

NNS Business Management mempunyai rancangan perniagaan yang diatur dengan baik dan berusaha menjadi sebuah perniagaan yang maju dan dikenali Pejabat.

NNS Business Management terletak di Sungai Buloh, Selangor Kami akan berusaha untuk mengembangkan lagi perniagaan di seluruh Malaysia Dengan berkat kesungguhan dan kerjasama dari pelbagai pihak NNS Business Management dapat merealisasikan visi dan misi syarikat.

MISI & VISI SYARIKAT

MISI
Membantu serta meringankan beban dan menjimatkan masa syarikat atau kontraktor dengan membantu mereka dari pelbagai aspek . Memberikan servis yang mantap dan terbaik

VISI
Menjadi sebuah syarikat perkhidmatan yang dipercayai dan diyakini untuk memenuhi jangkaan dan kepuasan hati pihak klien . Selain itu juga, syarikat ini juga mahu memantapkan lagi reputasi pencapaian dalam memberikan perkhidmatan dan pembekalan kepada pelanggan yang lebih terjamin dan berkualiti

VISI KAMI

Meringankan beban dan menjimatkan masa syarikat atau kontraktor dengan membantu mereka dari pelbagai aspek.

SIAPA KAMI

Kami adalah syarikat yang akan membantu kontraktor memudahkan kerja mereka dengan membantu mendaftarkan sijil & lesan yang diperlukan untuk melakukan kerja.

MISI KAMI

Memudahkan kerja kontraktor kerana hanya tunggu lesen diserahkan

Image

Pengurusan Mudah dan Cepat

Kami akan menguruskan permohonan anda dalam urusan permohonan lesen CIDB, Kad hijau dan MOF
Image

Kami adalah syarikat perunding dan pengurusan perniagaan yang menyediakan perkhidmatan bagi menguruskan pendaftaran lesen syarikat. Tawaran sebut harga percuma dan menarik.

Sila Hubungi

 
019-335 0299